قیمت آب مقطر آزمایشگاهی در سال های مختلف باهم متفاوت بوده و با توجه به کیفیت آن، قیمت محصول مشخص می شود. آب مقطر دارای کاربردهای گسترده ای در آزمایشگاه های داروسازی و پزشکی می باشد.
مشخصات آب مقطر آزمایشگاهی استاندارد
تقطیر یک فرآیند تصفیه است. این یک ماکت سازنده چرخه هیدرولوژیکی برای تولید آب خالص است. آب مقطر از اهمیت بالایی در انجام هرگونه آزمایش تحلیلی در آزمایشگاه برخوردار است ، برای کاربردهای مختلف در بخش فرآوری ، یعنی در شیرینی سازی و تهیه آبمیوه ، تولید یخ تجاری مورد استفاده قرار می گیرد. تقریباً تمام تجهیزات تقطیر از یک اصل کار مشترک پیروی می کنند که شامل گرم کردن آب ورودی از طریق منبع گرمایش و تراکم بخار توسط واحد خنک کننده است
در مقیاس تجاری ، آب مقطر با از بین بردن ناخالصی ها و نمک ها از منابع مختلف آب تولید می شود ، برای دستیابی به این تجهیزات مختلف از قبیل تقطیر فشرده سازی بخار ، تقطیر چند مرحله ای ، تقطیر غشایی و واحدهای تقطیر خورشیدی استفاده می شود.
محل فروش عمده آب مقطر آزمایشگاهی
محل فروش آب مقطر ۵ لیتری آزمایشگاهی در بسیاری از شهر های بزرگ می باشد. آب مقطر رایج ترین انواع آب تصفیه شده مورد استفاده در آزمایشگاه است. آب مقطر در PCR ، تعیین توالی DNA ، تحقیقات پروتئین ، کروماتوگرافی ، آمادگی رسانه ها ، در فرمولاسیون و ساخت داروها ، زیست شناسی مولکولی و در صنعت نیمه هادی یک ضرورت است.
آزمایشگاه ها از آب مقطر و آب دیونیزه شده به عنوان گروه کنترل استفاده می کنند. فرایند تقطیر همچنین بار الکتریکی را از اتمها و مولکولهای موجود در آب خارج می کند. دیونیزاسیون فقط مواد آلی بدون بار را از آب خارج می کند. اگر آب قبل از جوش و تقطیر ، فرآوری فیلتر را انجام دهد ، آب مقطر حتی بیشتر ناخالصی ها را از دیونیزه شدن حذف می کند. برای اطمینان از نتایج دقیق آزمایشگاهی ، قبل از استفاده ، تمام تجهیزات آزمایشگاهی را با آب مقطر بشویید.
برای تهیه آب مقطر ، از دستگاه تقطیر ، یک سری شیشه های مارپیچ یا لوله های مسی به نام ثابت استفاده کنید تا بخار را از آب جوش بگیرید. هنگامی که بخار از طریق فرآیند تقطیر عبور می کند ، دیگر مواد معدنی و بیشتر آلاینده ها در آب وجود ندارند. قبل از اینکه آب را تقطیر کنید ، باید آب را فیلتر کنید تا هرگونه ترکیبات یا مواد آلی موجود در آب از بین برود. به عنوان آب خالص ، بسیاری از مردم ترجیح می دهند آب مقطر بنوشند ، اما شیر آب معدنی را از دست نمی دهند و چاه آب را تأمین می کنند